EFFEKTIV OG VARIG HÅRREDUKSJON

news_medium
 

EFFEKTIV OG VARIG HÅRREDUKSJON kan først og fremst oppnås med noen få lasere. Den overlegent best dokumenterte og effektive er alexandritelaseren i Candelas versjon GentleLase Pro.

Ved de vanligste kombinasjoner av hud og hår (ikke helt mørk hud og ikke lysere hår enn brune) vil permanent hårreduksjon ofte oppnås. Derfor kommer nesten alle våre hårlaserpasienter tilbake etter å ha forsøkt denne laseren en gang, for å fortsette på andre områder.

Mest populært er “liten pakke” (bikinilinje + armhuler) og “stor pakke” (legger, bikinilinje og armhuler) hos kvinner og rygg hos menn.

Vi har fortsatt noen ledige timer, men etter jul er det alltid kapasitetsproblemer på denne maskinen. Det lønner seg å være ute i god tid, spesielt ved større behandlinger.

På Hudklinikken har vi nesten 20 års erfaring med hårlaser og våre sykepleiere som utførere behandlingen er instruktører på kurs for andre som skal lære hårlaserbehandling.

Vi er svært opptatt av at våre pasienter og kunder skal få den beste behandling som kan tilbys til en riktig pris samt bli mottatt med respekt og omtanke.

Velkommen til Hudklinikken ! post@hudklinikken.no / 23355850