Norges største private senter for behandling av hudsykdommer og laserbehandling

IMG_0058x

Hudklinikken er Norges største private senter for behandling av hudsykdommer og laserbehandling. Vi startet vår virksomhet i 1984, som et av de første sentre i Skandinavia som arbeidet systematisk med dermatologisk kirurgi og var det første private hudlegesenter i Norge.

I 1994 var vi det første hudlegesenteret i Skandinavia som eide en laser, og vi har stadig vært blant de fremste innen dermatologisk laserteknologi og kvalitetsbehandling. Dette gjelder fjernelse av blodkar (pulset karlaser, tilsammen 4 !), uønsket hårvekst(diode og alexandrite, tilsammen 5 ), tatoveringsfjerning(Q switchete lasere, tilsammen 3), arr- og rynkebehandling(CO2 laser + 2 fraxel lasere) mm. Våre samlete laserinvesteringer fra -94 til idag er 10-12 mill.

Vi foreleser stadig på kurs og møter om emner i laser og hudkirurgi, er blant de mest siterte i media og har årlige kurs i Kosmetisk Dermatologisk Sykepleie i samarbeid med Hudpleieakademiet med spesiell vekt på laserbehandling og injeksjonsteknikk.

Vår nyeste karlaser Cutera Excel V, den eneste i Norge, er mer effektiv og spesielt bedre på “rødt ansikt” ved ROSACEA enn noen annen karlaser vi vet om. .

Vi var blant de første i verden som behandlet rosacea systematisk med karlaser allerede for 20 år siden. Derfor erfarte vi tidlig at behovet for antibiotikabehandling falt dramatisk samtidig som huden mange ganger kunne normaliseres ved regelmessig oppfølging og karlaser vedlikehold.

Vi har benyttet lasere så lenge som vårt daglige verktøy på medisinske indikasjoner at vi ikke kan greie oss uten. Derfor forsøker vi også å holde priser som er slik at våre pasienter har mulighet til å gjennomføre anbefalt behandling.

Dette, sammen med systematisk oppfølging, enkeltkonsultasjoner som kan inneholde flere forskjellige behandlinger, konsekvent tilbakemelding med prøvesvar etter kirurgiske fjernelser osv er kanskje noen av grunnene til at de fleste av våre pasienter stadig kommer tilbake og også anbefaler oss til sine venner.

Med opptil 3 svært erfarne hudleger og 2 sykepleiere om gangen, behandler vi enkelte uker tilsammen 3-400 pasienter i vårt 350 kvm store lokale på Youngstorget i tidsrommet kl 7-21.