NY SUPEREFFEKTIV HÅRFJERNINGSLASER PÅ HUDKLINIKKEN

news_medium

Endelig er det nye Gentle Lase Pro-U laseren her!

Vi feirer med å ha 500kr avslag på alle hårlaser-behandlinger over 3000 kr tom 31. oktober 2014.

Timebestilling gjøres på telefon: eller mail: post@hudklinikken.no

Se også om du vil Candelas vide om GentleLase og hårfjerning

http://m.youtube.com/watch?v=Yqmb_08UQNw

Man har lenge visst at alexandrite laser er den mest effektive, og brukt på riktig måte, det sikreste for å oppnå permanent hårfrihet bortsett fra på mørk hud. Når da laseren i tillegg er konstruert og produsert av Candela, som også stod for utviklingen av den første masseproduserte pulsete karlaseren, er det grunn til å juble.

På Hudklinikken hadde vi også den første versjonen av GentleLase fra 1999, men etter 15 års bruk og flere millioner skudd, måtte den til slutt “pensjoneres”.

Med 18 mm spot er man nå sikret at laserstrålene kommer dypt nok samtidig som behandlingen er rask å gjennomføre. Med et laserblink på 3 ms pr sekund har laseren vanligvis god effekt selv om hårene er ganske tynne og bølgelengden sikrer virkning også på brune hår.

Med presis spraykjøling på hudoverflaten er det minimal risiko for å brenne huden samtidig som smerten dempes.. Innstillingen av laseren sikres også via displayet der parametere velges hud og hårtype/tykkelse.

Hårfjerning med lys/ laser og IPL har blitt veldig kommersielt siden den amerikanske hudlegen Melanie Grossmann i samarbeid med tidenes hud- og hårlaserguru på Wellman lab i Boston, Rox Aderson første gang publiserte effekt på hår med rubin laser.

Dessverre er det selv idag altfor få som oppnår varig effekt på hårene ved IPL og laserbehandlinger. Dette har 3 hovedårsaker:

1. De fleste maskinene som benyttes har ikke forutsetninger for å gi permanent hårløshet. Dette gjelder f eks eldre IPL maskiner, men også moderne lasere som f eks har så liten behandlingsflekk at ikke lyset kan komme dypt nok eller altfor lite energi .

2. Svært mange av dem som tas inn i behandling har hud eller hårtype eller en kombinasjon av disse som umuliggjør effektivt behandling. De burde informeres om dette i stedet for å tas inn i behandling..

3. Det fortsatt hos mange behandlere utilstrekkelig utdannelse og forståelse av samspillet mellom lys/ laser og hud og hår til at effektiv hårfjerning kan oppnås på en sikker måte.(Dvs uten å brenne huden).

Å oppnå permanent hårfjerning krever det beste utstyret, og høy kompetanse. Da vil man også bli advart mot å sette i gang behandling år forutsetningene for varig resultat ikke er tilstede.