Sensasjonsoppslag i dagspressen – Hudklinikken

nyheter_hudklinik

På Hudklinikken har vi helt fra starten for 34 år siden vært klare på at det er til pasienter og kunders beste at vi har full kontroll på og oversikt over både kosmetiske og medisinske metoder.

Sensasjonsoppslag i dagspressen kan være belastende og skape usikkerhet uansett hva som er årsaken til at mange velger å få utført sine behandlinger.

Det er også viktig å være klar over at f eks botulinumtoksin også benyttes til behandling av sjenerende svette, spesielt i armhuler, til behandling av kjevegnissing og flere andre rent medisinske tilstander.

Fillere benyttes bl a til arrbehandling.

Hårlaser kan brukes for å unngå tilbakefall etter operasjon for pilonidalcyste (“tvilling” ), for betennelser og inngrodde hår etter napping og voksing i skjegg, bikinilinje og på legger, hos personer med hormonforstyrrelser og etter kjønnsskifte.

Mange av disse plagene blir ansett som “pinlige” sykdommer som mange kvier seg for å søke hjelp for. Det. gis for de fleste heller ikke økonomisk støtte til behandling fra det offentlige.

Derfor er det et ekstra viktig at pasientene/ kundene blir møtt av erfarent og empatisk behandlerteam med effektive metoder. Det kan vi tilby på Hudklinikken. Der det er mulighet for offentlig støtte, vil vi også gjøre det vi kan etter gjeldende regler.

Du kan selv bestille time til vurdering eller behandling på PasSky.

#kosmetiskmedisin #Hudklinikken #hudleger #kosmetiskesykepleiere #filler #botulinumtoksin #svetting #axillærhyperhhidrose #kjevegnissing #tvilling #pilonidalcyste #follikulitt #inngroddehår #hårfjerning #bikinilinje #restylane #arr #hormonforstyrrelse #kjønnskifte #pinligesykdommer #effektivemetoder