Vi har i dag vår 5. karlaser, Candela Vbeam Perfecta

news_medium

Hudklinikken, etablert i 1984, ble laserklinikk i 1994 da vi som eneste private hudlegesenter i Norge og en av de første i Skandinavia anskaffet en Candela karlaser til behandling av røde fødselsmerker, røde neser, couperose(“sprengte blod…kar”) og rosacea.

Vi har i dag vår 5. karlaser, Candela Vbeam Perfecta og er uten sammenlikning den institusjonen i Norge og også sannsynligvis i Norden som har utført flest karlaserbehandlinger og har derfor mest erfaring på dette området.

Denne typen karlaser er best egnet for blodkar i ansiktet, men kan også benyttes på “sprengte” blodkar og karlesjoner på kroppen , men er ikke spesielt egnet til blodkar på bena.

En av våre største pasientgrupper er dem med rosacea som ofte kan oppnå at tilstanden holdes “i sjakk” uten at antibiotika må benyttes hele tiden.

Vi behandler også hemangiomer (røde fødselsmerker som vokser de første mnd) hos spedbarn.

Prisen for karlaserbehandling ligger på kr 1500 og oppover.

Konsultasjonspris kommer ikke i tillegg, og behandling utføres ofte ved første besøk om det ellers ligger til rette for dette.

Det kan være noe rødhet første dag og hevelse et par dager men ikke så mye at det påvirker daglige aktiviteter eller sosialt liv.