skip to Main Content

Hudklinikken har eksistert fra 1984  under Jon Langelands ledelse og eierskap.

 Vi var det første private hudlegesenteret i Norge og det første dermatologiske senteret i landet som arbeidet systematisk med dermatologisk kirurgi og laserbehandling.  Vi var også en av de først helseinstitusjonene i landet som  tok i bruk datamaskiner til journalføring og kontoradministrative formål.

Vi er i dag fire dyktige og erfarne hudleger som undersøker og behandler alle typer hudlidelser og utfører hudkirurgi samt laserbehandling.

Vi diagnostiserer og behandler alle typer utslett, hudinfeksjoner, eksem, psoriasis, rosacea, acne, føflekker, hudkreft mm. Ved kroniske hudsykdommer som psoriasis og atopisk dermatitt som krever langvarige og kostbare behandlingsopplegg,  sørger vi for videre henvisning til det offentlige helsevesen. .

Til sammen har vi  6 sykepleiere(2,5 stillinger), 4  helsesekretærer(3,5 stillinger) og 1 regnskapsmedarbeider som også hjelper i klinikken.

Sykepleierne har spesialkompetanse i laserbehandling for fjerning av hår, tatoveringer, fødselsmerker, arr og vorter. De utfører behandling mot rynker og botoxbehandling mot uttalt og plagsom svette.

Kommersnart

Hudlege Anne Sofie Brandstorp-Boesen

Våre tilsammen 6 sykepleiere har spesial-kompetanse i laserbehandling for fjerning av hår, tatoveringer, fødselsmerker, arr og vorter og injeksjonebehandlinger.

Sykepleiere

sykepleiere

Sykepleier Ewa har mer enn 15 års erfaring med dermatologisk medisinsk og kosmetisk sykepleie, spesielt med vekt på hårlaser og injeksjonsbehandling, tatoveringsfjerning og karlaserbehandling på fødselsmerker. Hun deltar også aktivt i vårt undervisningsopplegg for sykepleiere i samarbeid med Hudpleieakademiet.

Sykepleier Ine arbeider fulltid på Hudklinikken med dermatologisk kosmetisk sykepleie  med hårlaser, tatoveringsfjerning og har også begynt med injeksjonsbehandlinger.  Hun deltar også aktivt og er koordinator  i vårt undervisningsopplegg for sykepleiere i samarbeid med Hudpleieakademiet.

Sykepleier Olga Lisabeth har mange års erfaring med injeksjonsbehandlinger .

Sykepleier Than, Kristine og Kari  utfører først og fremst hårlaserbehandling.

Helsesekretærer/ konsulenter/behandling/administrasjon

konsulenter

Våre helseekretærerHanne, Elin, Borgny,Tone, sykepleier Kari og økonomisekretær Malin tar seg av sentralbord, resepsjon, timelister, laboratoriearbeid og pasientinformasjon og daglige driftsrutiner. De har svært god kjennskap til alle typene behandling vi utfører og deltar ofte i rådgivning, veiledning, behandling  og oppfølging.


Back To Top