Hvem er vi

Hudklinikken har eksistert fra 1984 under Jon Langelands ledelse og eierskap. Fra og med 2021 er det et aksjeselskap HUDKLINIKKEN AS .

Vi var det første private hudlegesenteret i Norge og det første dermatologiske senteret i landet som arbeidet systematisk med dermatologisk kirurgi og laserbehandling. Vi var også en av de først helseinstitusjonene i landet som tok i bruk datamaskiner til journalføring og kontoradministrative formål.

Etter at Jon Langeland døde brått og uventet i juni 2022, tok hans datter Dr Caroline Langeland, over som daglig leder for klinikken, og Hudklinikken fortsetter å levere alle de samme tjenestene slik som tidligere.

Vi har 2 erfarne hudleger på klinikken, Dr Caroline Strandhagen og Dr Anne Birgitte Nordal, som undersøker og behandler alle typer hudlidelser og utfører hudkirurgi samt laserbehandling.

Vi diagnostiserer og behandler alle typer utslett, hudinfeksjoner, eksem, psoriasis, rosacea, acne, føflekker, hudkreft mm. Ved kroniske hudsykdommer som psoriasis og atopisk dermatitt som krever langvarige og kostbare behandlingsopplegg, sørger vi for videre henvisning til det offentlige helsevesen.

Til sammen har vi også 3 sykepleiere og 3 helsesekretærer som arbeider på Hudklinikken

Sykepleierne har spesialkompetanse i laserbehandling for fjerning av hår, tatoveringer, fødselsmerker og arr. De utfører også injeksjonsbehandling mot sjenerende svette i armhuler og andre steder, samt rynkebehandling.

HUDLEGER

SYKEPLEIERE

Sykepleier Ewa – har mer enn 15 års erfaring med dermatologisk kosmetisk sykepleie og arbeider nå mest med injeksjonsbehandling med botox, restylane, og sclerosering av «sprengte» blodkar på bena, tatoveringslaser, og dermapen.

Book time hos Ewa

Sykepleier Ada – Ada har vært en del av teamet på Hudklinikken siden 2019 som dermatologisk kosmetisk sykepleier. Hun har et brennende engasjement for sine pasienter, og arbeider i hovedsak med hårlaser, dermapen og injeksjonsbehandlinger med botox og Restylane.

Book time hos Ada

Sykepleier Ine – har også lang erfaring med dermatologisk kosmetisk sykepleie og arbeider nå med hårlaser , tatoveringslaser, tatoveringslaser og injeksjonsbehandling med botox, restylane, og sclerosering av «sprengte» blodkar på bena.

Ine er for tiden i mamma-permisjon og derfor ikke tilgjengelig for timebooking

HELSESEKRETÆRER/ KONSULENTER/BEHANDLING/ADMINISTRASJON

Våre helseekretærer Borgny, Inger og sykepleier Kari tar seg av resepsjon, sårstell, stingfjerning, laboratoriearbeid og pasientinformasjon og daglige driftsrutiner. De har svært god kjennskap til alle typene behandling vi utfører og deltar ofte i rådgivning, veiledning, behandling  og oppfølging.

Alle gir råd og forslag til kremopplegg for alders- og solskader fra seriene Exuviance, Neo-Strata, Skin Ceutical, Duvè Medica som vi selger på Hudklinikken.