Våre lasere

Vi arbeider hele tiden for å ha oversikt over og benytte siste teknologi innen laserbehandling. Hudklinikken har noen av de mest avanserte laserne som finnes for forskjellig type hudbehandling .andre typer defekter i huden f eks etter selvskading.

HÅRLASERE

Candela GentleLase Pro U

Er en av markedets absolutt mest effektive hårfjerningslasere basert på alxandrite (755 nm) med dokumentert permanent hårreduksjon. Laseren kan ikke benyttes på de mørkeste hudtyper. Vi utfører behandlingen med spraykjøling som gir mest smertereduksjon, best effekt og minst risiko for bivirkninger. Effekten er individuell og det må alltid påregnes flere behandlinger og en form for vedlikehold. Les mer

LightSheerDuet Diode

Bølgelengde 810 nm, er en effektiv hårlaser med stort behandlingsfelt og benyttes ofte til hårlaser på kroppen , også på mørkere hudtyper. Den er godt dokumentert og gir som ofte permanent hårreduksjon der forholdene med hud og hårtype ligger til rette. Men man måpåregne flere behandlinger og en form for vedlikehold. Om hårlaserbhandling, les mer her (H05) 

LightSheer– 9mm, 810nm

Diode laser til bruk på mindre områder, mest ansikt . Om hårlaserbhandling, les mer her (H05)

TATOVERINGSLASER

Tatoveringlaser Revlite

Q-switched laser med bølgelengde 532 og 1064 nm, best for svarte tatoveringer. Om tatoveringslaserbhandling, les mer her (H05)

KARLASER

Cutera Excel V

Blodkarlaser basert på en KTP(kaliumtitanylfosfat) krystall. Laseren har vann kjøling og benytter ingen kjemiske væsker (i motsetning tidligere mye brukte (PDL, Candela pulset karlaser). Den er således mye mer driftssikker og miljøvennlig i tillegg til at bølgelengden 532 nm er svært anvendelig for de fleste tilstander med synlige blodkar og /eller rødhet i ansiktet som rosacea, kouperose, ulerythem, spider mm. Behandlingen gir ikke sår, pigmentskade eller misfarging, men rødhet første dag og hevelse noen dager avhengig av hvor mye og hvor sterkt det behandles. Nedkjøling rett etter behandling og forsiktighet med soling noen dager etterpå anbefales. Effekten er individuell og det må alltid påregnes flere behandlinger og en form for vedlikehold. Om karlaserbhandling, les mer her (J02)

HUDLASER

Fraxel Dual 1550/ 1927

Er en ganske skånsom laser som brukes til hudforbedring, overflatiske arr og noen noen former for pigmentforandringer ifm solskader (ikke hormonbetingete). Typiske behandlingsområder er ansikt, hals, bryst og håndrygger. «Nedetiden» etter laseren er noen få dager, men soleksponering bør unngås de nærmeste ukene. Behandlingene utføres med krembedøvelse.